HOT KOREAN EDITION – FOOD OFFICER EP : 3

HOT KOREAN EDITION – FOOD OFFICER EP : 3

See More : WIRO SABLENG WITH MORECHIPS BY SANDRA DEWI – FOOD OFFICER EP : 2

 

Pevious WIRO SABLENG WITH MORECHIPS BY SANDRA DEWI – FOOD OFFICER EP : 2 – https://www.youtube.com/watch?v=HcfT0kV3RcQ

 

Food Officer kembali lagi ke channel YouTube Foodinhands!

Kalian pernah nggak cobain Korean Black Bean Noodles?
@deocardi dan @ceritayessica akan coba mie yang udah terkenal banget ini dalam porsi yang banyak!

Penasaran gimana mukbang @deocardi dan @ceritayessica dalam Food Officer kali ini? Check videonya langsung aja yuk!

Kalau kalian punya rekomendasi makanan apa yang harus kami coba dalam episode Food Officer selanjutnya, bisa banget loh komen di bawah ini yaa!

Follow social media kita yang lain :

YESSICA ANGKAWIJAYA :

https://www.instagram.com/ceritayessica/

DEO CARDI NATHANAEL :

https://www.instagram.com/deocardi/

📍 Inhands Agency Office

#fihfoodvideoreview #fihfoodreview #foodinhands #korean #koreanfood

EMAIL:
For collaboration please contact
foodinhands@gmail.com

Follow @foodinhands for latest update:
F O O D I N H A N D S
INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK YOUTUBE

JOIN OUR COMMUNITY &  Be updated with Foodinhands community by adding our ID official LINE : @foodinhands (with ‘@’) link on bit.ly/foodinhandscommunity

 

See More : WIRO SABLENG WITH MORECHIPS BY SANDRA DEWI – FOOD OFFICER EP : 2

 

———
Copyright @ 2018 – INHANDS AGENCY PRODUCTION

AdminFIH Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × two =